Firariyi yunus timleri yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Firariyi yunus timleri yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2011 00:00

Yunus timlerinin şüphelenerek peşine düştüğü zanlı saklandığı apartmanda yakalandı. Zanlının 10 suçtan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı ortaya çıktı. Geçen yıl cezaevinden kaçan Hüseyin Vuran’ın 51 suçtan sakıkası olduğu öğrenildi.

POLİSİN “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve 51 suçtan sabıkası olduğu belirlenen kişi, saklandığı apartmanda gözaltına alındı.

Kasten öldürme dahil 51 suçtan sabıkası olan Hüseyin Vuran, 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasını çektiği Sincan Cezaevinden geçen yıl kaçtı.

Güvenlik güçleri, Vuran’ı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken, Ankara Emniyet Müdürlüğü “Yunus” timlerinde görevli 2 polis, Altındağ Babür Caddesi Kanatlı Sokak’ta şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi.

Polisin kendisini fark ettiğini gören sürücü, arabayı terk edip çevredeki bir apartmana saklandı. Apartmanın çevresinde önlem alan polis, zanlıyı saklandığı yerde gözaltına aldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlının, geçen yıl cezaevinden kaçan Hüseyin Vuran olduğu tespit edildi. Polis, Vuran’ın otomobili de hırsızlık amacıyla kiraladığını belirledi. Kasten öldürme ve hırsızlık gibi 51 suçtan sabıkası olan ve 10 suçtan 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Vuran, tekrar Sincan Cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!