EXPO için Bilinirlik Araştırması

Güncelleme Tarihi:

EXPO için Bilinirlik Araştırması
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2010 00:00

Uluslararası EXPO Fuarı’nın 2020 yılında Ankara’da gerçekleşmesi için çalışmalara başlayan TÜGİAD, kurduğu EXPO biriminden sonra, Ankaralılar için EXPO Bilinirlik Araştırması hazırladı.

Ankara’nın çeşitli bölgelerinde çok sayıda insanın EXPO ile ilgili düşüncelerinin sorulacağı anket çalışmasıyla, EXPO fuarının Ankara’ya katkısına vurgu yapılacağını belirten TÜGİAD Ankara Şube Başkan Yardımcısı Barış Aydın, yapılacak kamuoyu anketinin önemini şöyle anlattı:

Tek yürek olursak başarırız

“Biz Ankara olarak EXPO’ya talip olduğumuzu açıkladığımızda siyaset, iş dünyası ve STK’lardan büyük destek geldi. Bu anlamda Ankara’da bir EXPO rüzgarı estirmeyi başardık. Ancak burada en büyük destekçilerimiz Ankaralı vatandaşlarımız. Ankara, dünyanın kültür mirasçısı şehirlerinden biri. Hep söylediğimiz gibi EXPO Ankara’ya yakışır. Hepimiz şehrimizin hak ettiği değeri bulmasını istiyoruz. Ankara genelinde yapılacak anketler, EXPO desteğini arkamıza almak açısından çok büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın da değerli görüşlerini alarak yola çıkacağız. Bunu ancak tek yürek olursak başarabiliriz. ”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!