Etimesgut yükselişte

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut yükselişte
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 01:08

Belediye başkanı Demirel, 2 yılda önemli yol aldıklarını belirtip, “Ankara’nın gurur duyacağı bir takım olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Etimesgut Belediyespor camiası; yönetim, futbolcu ve taraftarıyla başarıya kenetlendi. Belediye Başkanı Enver Demirel, “Yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam. E.Belediyespor; Ankara’nın gurur duyacağı, tutacağı ve destekleyeceği bir takım olma yolunda ilerlemekte” dedi. Kulüp Başkanı Hasan Kartal, yönetim kurulu üyeleri, yeni teknik direktör Taner Öcal ve yardımcıları, Belediye Başkanı Demirel’i ziyaret etti. Başkan Demirel, Taner Öcal’a hayırlı olsun temennisinde bulunup, şunları söyledi:
“Takım, Taner Hoca ile 2 haftada 2 galibiyet aldı. İnşallah bu çıkış sürecek. Yönetim, özveride bulunarak kulübe sahip çıkıyor ve destek oluyor. İlçemizde faaliyet gösteren iş adamlarımızın, sanayicilerimizin takıma sahip çıkması gerekiyor. 2 yıl önce amatör bir takımken, önce Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduk, ardından da 3. Lig’e yükseldik. Bu büyük bir başarıdır. Şu anda gönlümüzün istediği yerde değiliz. Ancak lig uzun bir maraton. Etimesgut bu sezon hak ettiği yerde olacak ve Ankara’nın takımı olma yolunda ilerleyecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!