Etimesgut’ta çıkış parolası

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut’ta çıkış parolası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 01:13

Başkent ekibi, Kahramanmaraş Belediyespor’u da yenip kritik bölgeden biraz daha uzaklaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Üçüncü Futbol Ligi 3. Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor, bu hafta sonu evinde oynayacağı Kahramanmaraş Belediye maçını kazanıp, çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.
Teknik Direktör Taner Öcal, geçen hafta deplasmanda alınan 3-1’lik Güngörenspor galibiyetinin, takımın moral ve motivasyonunu arttırdığını belirtip, “Yönetim, teknik ekip ve oyuncu kadrosu olarak bu galibiyeti çıkış için bir başlangıç olarak görüyoruz. Kahramanmaraş maçında da 3 puan hedefliyoruz. Tüm oyun planımız bunun üzerine kurulu olacak” dedi.

GOLCÜLER DESTEK İSTEDİ

Takımın gol silahları Murat Hacıoğlu, Muratcan Bölükbaşı ve Haşim Çoban, maça çok hırslı ve istekli hazırlandıklarını belirterek, Kahramanmaraş’ı yenecek kapasitede ve güçte olduklarını ifade etti. Sahadan 3 puanla ayrılıp maça gelecek taraftara güzel bir hediye vermek istediklerini vurgulayan tecrübeli oyuncu Murat Hacıoğlu, “Tribünlerde yerlerini alacakların bizi maç boyu desteklemesini istiyoruz” diye konuştu. Etimesgut Belediye - Kahmaranmaraş Belediye maçı 22 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!