Etimesgut güçlü geliyor

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut güçlü geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 01:09

Teknik Direktör Taner Öcal, deneyimli bir kadroya sahip olduklarını belirtip, “Önemli transferler yaptık. Taraftarımızı heyecanlandıracak bir ekip kurduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon 3. futbol ligi 2. grupta mücadele edecek Etimesgut Belediye, hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ekip, Gençlerbirliği PAF takımı ile oynadığı maçı 2-0 kazanıp, lige hazır olduğunu gösterdi.
Teknik Direktör Taner Öcal, kadroda yer alan futbolcuların tamamına bu maçta forma şansı verirken, müsabakanın takımın eksiklerinin görülmesi açısından önem taşıdığını söyledi. Geçen yıl takımı sırtlayan kaptan Murat Hacıoğlu, bu maçtaki performansıyla yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi.

ANKARA’YA YAKIŞIR TAKIM

Kulüp Başkanı Hasan Kartal, maç sonu yaptığı değerlendirmede bu sezon Etimesgut’a ve Ankara’ya yakışır bir futbol sergileyeceklerini belirterek, “Taraftarlarımızı heyecanlandıracak bir takım oluşturduk. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yeni transferlerimiz ve eski futbolcularımız çok iyi kaynaştı. Tüm taraftarımızı 23 Ağustos’ta Diyarbakırspor maçına davet ediyorum” dedi.

KADRO DAHA DENEYİMLİ

Teknik Direktör Taner Öcal ise bu yıl daha deneyimli bir kadroya sahip olduklarını ifade edip, “Geçen sezon bazı şansızlıklar yaşadık. Bu sezon daha güzel futbol oynayan ve şampiyonluk hedefi olan bir kadromuz var. Hedefimize ulaşmak için çalışacağız” diye konuştu. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, birlik ve beraberlik içinde başarının geleceğine inandığını söyledi.

BÜYÜK ÇAPLI REVİZYON


Geçen sezon kiralık oynayan kaleci Osman Göktepe ve Birkan Kamber’i kadrosuna katan Etimesgut, Gençlerbirliği’nden Erkut, Hacettepe’den Kerem ve Haydar, Sandıklı’dan Ahmet, Kızılcabölük’ten Hüseyin ve Celal, Çankırı’dan Temel ve Umut, Silivri’den Taner, Bugsaş’tan Selçuk, Düzyurt’tan H.İbrahim, Adliye’den Hakan, Tuzla’Dan Mehmet, Batman’dan Emre’yi renklerine bağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!