Eskrimin yıldızı hazırlığı aksatmadı

Güncelleme Tarihi:

Eskrimin yıldızı hazırlığı aksatmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2020 03:29

Eskrim’in Başkentli yıldızlarından Almıla Birke Durukan, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle evinde online videolar izleyerek, kısıtlamanın kalktığı günlerde de civardaki parklara giderek müsabakalara hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Flöre branşında yarışan Almila, 2014’te Çankaya Eskrim Spor Kulübü’ne başladığını, ardından Ankara Eskrim Spor Kulübüne devam ettiğini, şu anda ise ferdi olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
Durukan, zor bir sporu yapabildiği için kendisiyle gurur duyduğunu belirtip, “Sevdiğim işi yaptığım için mutluyum. Bu şekilde çabaladığımda bir şeylerin üstesinden gelebildiğimi görüyorum. Bu sporla kendimi buldum” dedi.
Durukan, salgın sürecinde sosyal medya platformlarında çeşitli videolar izlediğini ve fitness programları indirdiğini aktarıp, şunları söyledi:
“Bu süreçte mecburen evde kalmak zorundaydık ama ben zamanımı boşa geçirmek istemedim. İzlediğim videolarla kendimi sürekli geliştirmeye çalıştım. Çarşamba ve cuma günleri de kısıtlama kalktığında yakınlardaki parklara gidiyorum. Açık havada çalışmak benim için daha iyi oluyor. Bu şekilde gelecek müsabakalar için hazırlanıyorum. Altın, gümüş ve bronz madalyam var. Bunlara yenilerini eklemek istiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!