Eski sevgilisini öldüresiye dövdü

Güncelleme Tarihi:

Eski sevgilisini öldüresiye dövdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2021 02:11

Spor eğitmeni Habibe Öner, uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgili tarafından öldüresiye dövüldü. 2 parmağı kırılan ve yüzünden morluklar oluşan genç kadını, dakikalarca darp eden Cemil A. ise gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Ankara’da yaşayan spor eğitmeni Habibe Öner (29) tehditleri nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Cemil A. (38) tarafından takside dövüldü. Sol elinin 2 parmağında kırılan ve yüzünde morluklar oluşan Öner, “20 dakika boyunca beni darbetti. Birlikteyken de defalarca ayrılmak istedim ancak 'Ayrılamazsın' denilerek, tehdit edildim” dedi. Öner’in hastanedeyken yaptığı şikâyet üzerine Cemil A. polis tarafından gözaltına alındıHastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Habibe Öner, ağabeyi ile birlikte savcılığa da başvurarak, ifade verdi ve yaşananları , “İş çıkışı eve gitmek için taksiye bindiğim sırada taksinin önünü kesti ve içeri girdi. ‘Beni bırakamazsın, ben istemediğim sürece benden ayrılamazsın’ diyerek, darbetmeye başladı. Taksi şoförü olaya müdahale etti. Onu da ‘Önüne bak seni öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Taksi şoförüne ‘Götür bizi boş bir yere, ben bunu kesip atacağım’ sözleriyle anlattı.

Eski sevgilisini öldüresiye dövdü


HALANI ÖLDÜRECEĞİM DİYE MESAJ ATIYOR

Habibe Öner’in ağabeyi Atilla Öner de kız kardeşinin nörolojik hastalığı olduğunu ve sürekli titrediğini söyleyerek, “Sevgilisini daha önceden de tanıyordum. Savcılığa geldik, suç duyurusunda bulunmak için. Zihinsel engelli oğlum var. Oğluma bile sürekli mesaj atıyor ve ‘Halanı öldüreceğim’ diyor” diye konuştu.

Eski sevgilisini öldüresiye dövdü


BAKMADAN GEÇME!