Ertelemeyle baş edin

Güncelleme Tarihi:

Ertelemeyle baş edin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 00:00

Altındağ Belediyesi ile ODTÜ Sağlık ve Rehberlik Merkezi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik ünitesi işbirliğiyle Altındağlı gençlere “Erteleme Davranışı Çalışma Grubu” semineri verildi.

Haberin Devamı

‘Bir türlü çalışma masasına oturamıyorum, çalışmam gereken yerde, kendimi televizyon izlerken, internette oyun oynarken ya da arkadaşlarımla konuşurken buluyorum’ diyen ve bu davranışından şikayet eden Altındağlı gençlere, Ali Ersoy Gençlik Merkezi’nde, seminer düzenledi.
Psikolog ve Uzman Psikolojik Danışman Burcu Başaran’ın yönettiği çalışma grubunda merkez üyelerine gösterdikleri erteleme davranışının analizi, erteleme davranışının sonuçları, motivasyon kırıcı düşünceler, erteleme bahaneleri ve bu olumsuzluklarla nasıl başedebilecekleri interaktif bir çalışma ile anlatıldı. Burcu Başaran öğrenciler arasında çok yaygın olan, fakat başetme yöntemleri öğrenildiği taktirde öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olan ve özgüvenlerini artıran bu çalışmanın merkez üyelerinin akademik hayatlarına önemli katkıda bulunacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!