Erdoğan'ı üzen trajedi

Güncelleme Tarihi:

Erdoğanı üzen trajedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2009 00:00

Filistinli Ahmet, bacaklarını kaybettikten ancak beş saat sonra at arabasıyla hastaneye gidebildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ı, yaşadığı dram nedeniyle ağlatan Filistin’li Ahmet Alattar’ın, İsrail saldırı sırasında bacaklarını kaybettikten ancak beş saat sonra hastaneye annesi tarafından at arabasıyla götürülebildiği ortaya çıktı.

10 gündür hastanede

Saldırıda bacaklarının yanı sıra sol elinin serçe parmağını da kaybeden 36 yaşındaki Alattar, 10 gündür Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Çok sayıda ameliyat geçiren Alattar’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

İhtiyaçları karşılanacak

Hürriyet’e konuşan ağabey Mahmut Alattar ise, Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili şöyle dedi. Başbakan, ağabeyimin yaşları 2.5 ile 14 arasında değişen beş çocuğunun olduğunu öğrenince abime ’ Beş çocuğunun da ihtiyaçlarını karşılayacağım’ dedi. >> 6’da

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

Başbakan Erdoğan, hastane ziyaretinde karşılaştığı Ahmet Alattar’ın öyküsünü dinleyince duygulanmış, gözleri dolmuştu. Başbakan’ın o gün yaralı Ahmet’e "Çocukların benim de çocuklarımdır"demiş.

Kafamı kaldırdım bir füze geliyordu

Başka bir Filistinli yaralı Mohammet Algrabli’nin babası Velid Algrabli şunları söyledi: "Oğlum kesik olan elektrik ve suların gelip gelmediğini kontrol etmek için dama çıkmıştı. O sırada bir ses duymuş, kafasını kaldırdığında üstüne doğru bir füzenin geldiğini görmüş. Şimdi durumu iyi, ama duyma kaybı da var."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!