İzli yolları kapatmayın

Güncelleme Tarihi:

İzli yolları kapatmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 14:07

* Engelliler için yapılan izli yolları bu şekilde kapatanları kınıyorum. Plevne Caddesi, Dutluk Caddesi ve Akzambak Sokak’ta bunun gidi daha fazlasını bulmak mümkün.

Haberin Devamı

İzli yolları kapatmayın

ENGELLİYE PLATFORM ENGELİ

* Farabi Sokak’taki alt geçitten geçerken gözlerime inanamadım. Sözüm ona engelliler için yapılan platform, fotoğrafta gördüğünüz gibi inşa edilmiş. Allah aşkına, bırakın oradan engellileri ben dahi geçemem.
Kurtuluş AKYOL

İzli yolları kapatmayın

SU MAZGALI ÇALINALI ÜÇ AY OLDU

* İvedik metro istasyonu parkındaki su mazgalı çalınalı 3 ay oldu. Mavi Masa, ASKİ dahil her yeri aradım ama ilgilenen olmadı.

İzli yolları kapatmayın

Haberin Devamı

MUTLUKENT ÇUKURU

* Çankaya Mutlukent Mahalesi 1920. Cadde’de Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi karşısındaki kaldırım üzerinde gördüğüm ve bir süredir hiçbir tadilat yapılmadığı söylenen çukura gerekli müdahalenin yapılmasını istiyorum.
Mustafa PALA

İzli yolları kapatmayın

YOLLAR TARLA GİBİ

* Bilkent’te inşa edilen köprülü kavşak inşaatında buradan geçen on binlerce araç sahibi yok sayılıyor. Her gün tarla gibi farklı bir yerden geçiş veriliyor. Son derece kötü yollardan geçen araçlar büyük zararlara uğruyor. İşveren olarak Büyükşehir Belediyesi bunu hiç mi görmüyor, hiç mi uyarmıyor merak ediyoruz.

İzli yolları kapatmayın

DEĞİRMENİN PERVANESİ TEHLİKE YARATIYOR

* Çayyolu Meydan Park’ta Muharrem Dalkılıç koşu yolunun yanında bulunan rüzgâr değirmeninin fırtına nedeniyle kırılmış olan pervanesi ilgisizlik nedeniyle tehlike arz etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!