Engelliye durak engeli

Güncelleme Tarihi:

Engelliye durak engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 01:32

Celal Bayar Bulvarı Köprüsü’nün altında, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yapılan ‘sarı şerit’ uygulamasının üzerine kurulmaya başlanan durak görenleri hayrete düşürdü.

Haberin Devamı

Sıhhiye’de Celal Bayar Bulvarı Köprüsü’nün altında dolmuşçuların ihtiyaçlarını karşılamak için yapımına başlanan durak görenleri hayrete düşürüyor. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yapılan ‘sarı şerit’ uygulamasının üzerine kurulan yapı, duyarlı Ankaralıların tepkisini çekiyor. Bölgeden geçen vatandaşların da ilgisini çeken ve sosyal medyada sık sık paylaşılan durakla ilgili bilgi veren Minibüsçüler ve Esnaf Odası Başkanı Hacıbekir Gani, şunları söyledi:

‘YAPMAK ZORUNDAYDIK’

“Onlarca arkadaşımızın görev yaptığı köprü altında lavabo ihtiyacı bile ciddi bir problemdi. Ayrıca çevre sakinleri, konuyla ilgili köprü çevresindeki olumsuzluklarda da şoför arkadaşları suçlayacak ithamlarda bulunuyodu. Bir çay içecekleri, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu alanı yapmak zorundaydık. Ancak sarı şerit üzerine konulması ve önlem alınmaması ile ilgili olarak, çalışma başlatıyorum. Durak bitince sarı şeridin önünden geçirilmesi için gerekli girişimleri yapacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!