‘Engel tanımayanlar’ öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

‘Engel tanımayanlar’ öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2010 00:00

Karagücü Ampute Futbol Takımı, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulu öğrencileriyle dostluk maçı yaptı.

ANKARA Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonla ‘Engel Tanımayan’ sporcular Ankü Kolej Futbol Takımı’yla bir maç yaptı. Karşılaşmadan Karagücü Ampute Futbol Takımı 4-3’lük skorla galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen törende sporculara teşekkür belgesi verildi.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Lisesi Müdürü Fatih Canpolat karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

‘Türk Silahlı Kuvvetleri Ampute Futbol Takımı’nı daha önce öğrencilerimizle ziyaret etmiştik. Bu ziyaretin bir devamı olarak insanlara hiçbir şeyin engel olmayacağını göstermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Burada ampute futbol takımındaki arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin beraber vakit geçirmesini sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Spor Kulübü ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği bu organizasyonda öğrencilerimiz arasında yardımlaşma ve topluma hizmet etme bilincini artırmayı amaçladık’

Ampute futbolcularla öğrenciler arasında oynanan maçın futbolcular için büyük bir moral ve motivasyon sağladığını söyleyen Karagücü Ampute Futbol Takımı Antrenörü Uğur Özcan, burada öğrencilerle beraber olmak hem bizim hem de futbolcular için çok önemli sadece öğrenciler değil biz de burada onlarla vakit geçirerek onlardan çok şey öğreniyoruz dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!