En taze balık Ankara’da yenir

Güncelleme Tarihi:

En taze balık Ankara’da yenir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 00:00

Denizden çıkan balığın ilk olarak Ankara’ya getirildiğini söyleyen Elvan Usta’nın sahibi Elvan Kesekler, “Buna rağmen, Başkent’te deniz ürünlerine rağbet halen yetersiz, bunu artırmalıyız” dedi.

GÖLBAŞI’nda Elvan Usta Et ve Balık Restautant’ın sahibi Elvan Kesekler, en taze balığın Ankara’da yenileceğini söyledi. Kesekler, “Balığın her derde deva olduğunu biz Ankaralılara anlatamadık. Biz burada balığın kılçığını kızartıp, püre haline getirerek çocuklara Omega 3 vitamini olarak sunuyoruz. Anneler de çocukları için tercih ediyor” dedi.

Aslen Çorumlu olan ve 35 yıldır Ankara’da yaşayan Elvan Kesekler, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte müşterilerine hizmet veriyor. Yazları müşterisinin bol olduğunu, bu mevsimde de çok geldiklerini kaydeden Elvan Kesekler, başarı öyküsünü anlattı.

Kendi işletmemi açtım

1986 yılında Bolu Mengen Aşçı Festival binasının yapımında inşaat işçisi olarak çalıştığını söyleyen Kesekler, daha sonra arkadaşı aracılığıyla mutfağa girdiğini dile getirdi.
Oradan da istek üzerine Cumhurbaşkanlığı Muhabirleri Derneği’ne geçtiğini aktaran Kesekler, 1990 yılında Atakule Döner Restoran’da, 1992 yılında Kalbur Restoran’da 15 yıl çalıştıktan sonra kendi işletmesini açtığını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!