En keyifli günbatımı Mogan’da

Güncelleme Tarihi:

En keyifli günbatımı Mogan’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2012 17:13

Mogan Gölü’nün kıyısında günbatımının keyifli bir şekilde izlenebildiği Ankara Üniversitesi sosyal tesisleri bünyesindeki Göl Kafe Restoran, Başkentliler’in gözde mekanı haline geldi.

Haberin Devamı

Yeşilliklerin arasında, Mogan Gölü’nün hemen yanıbaşında Ankara Üniversitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Göl Kafe Restoran, damak tadına hitap eden yemekleri ve doğasıyla Başkentlilerin gözde mekanı haline geldi. Açık havada kahvaltı keyfi ve gün batımında akşam yemeğinin doyumsuz lezzetinin yaşandığı mekana ise Mogan gölünün eşsiz manzarası eşlik ediyor. Yemyeşil çimenler üzerinde, masmavi gökyüzünün altında, gölden esen rüzgar eşliğinde yemek keyfinin yaşandığı restoranın işletmecileri Eren Şimşek ve Ercan Erdoğan ise güler yüzlü hizmetle Başkentliler’i ağırlıyor.

Sanat tarihçisi aşçı

Eşsiz doğasıyla ve iştah kabartan menüsüyle Ankaralıların buluşma noktası olan restoranda göl manzarası eşliğinde çam ağaçlarının arasında Sanat Tarihi okuyan İspanya ve Meksika’da da mutfak eğitimi alan Orhan Tuğrul yaptığı birbirinden leziz yemekler Başkentlilerin damak tadına hitap ediyor. Kapalı ve açık mekanları bulunan mekanda otopark sıkıntısı ise çekilmiyor. Bordeaux Şarapları’nın da satış hakkını aldıklarını belirten işletmeciler, kır düğünü, doğum günü, iş yemekleri ve kutlamalara da kapılarını açtıklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!