En hızlılar yarışacak

Güncelleme Tarihi:

En hızlılar yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 15:17

Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen en geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” yarışmasının bölge yarışları heyecanı bugün Ankara’da yaşanacak.

Haberin Devamı

Ankara ve çevre illerden İlköğretim çağındaki sporcuların katılacağı yarışmada, dereceye giren minikler 14 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde yarışmaya hak kazanacak. İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde ise kendi yaş kategorilerinde birinci gelecek çocuklar ‘Türkiye’nin En Hızlısı’ unvanını kazanarak spor hayatlarına önemli etkileri olacak ödüllerden yararlanma fırsatına kavuşacak.
Yarışma, ilköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlıyor. Naili Moran Atletizm Sahası’nda gerçekleşecek Ankara bölge elemelerinde minikler Türkiye’nin en hızlısı olabilmek için yarışacak. 5 milyona yakın çocuğun katılımı bekleniyor. Yarışma; 18 Mayıs’ta Antalya, 24 Mayıs’ta Samsun’da, 26 Mayıs’ta Erzurum’da, 31 Mayıs’ta Diyarbakır’da, 2 Haziran’da Gaziantep’te düzenlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!