En büyük projemiz şeffaf yönetim

Güncelleme Tarihi:

En büyük projemiz şeffaf yönetim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2022 15:53

Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 1. Genel Kurul Toplantısı’nı Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Toplantıya katılan Ankara ABB Başkanı Mansur Yavaş, gençlerin genel kurulda alacağı karar ve talepleri dikkate alacaklarına dikkat çekerek, “En büyük projemiz kenti şeffaf ve adil bir şekilde yönetmek, hesap vermek ve birlikte yönetmek. Hedefimiz dünya çapında iş insanları ve bilim insanlarının yetiştiği yer Ankara olsun diyorum” dedi. Ortak akıl vurgusu yapan Başkan Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nin kent bileşenleriyle sürekli diyalog içinde çalıştığını belirterek, şu değerlendirmeleri yaptı:

En büyük projemiz şeffaf yönetim


“Ben Kent Konseyi’nin çok yararını gördüm, asıl yapmamız gerekenler nelerdir onları konuşmamız lazım. Tabii ki burada alınan karar ve talepler bize iletilecek. Ben sizlerin bu yolda neler yapmamız gerektiğinin talebini almak istiyorum. Bu imkânlarla biz yöneticiler olarak yapmamız gereken tek şey güzel imkânlar sunmaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak siz neler istiyorsunuz? Tiyatroysa hangi tiyatro? Sanatçıysa hangi sanatçı? Veya nasıl bir ortam ve yeşil alanlar, kütüphaneler? Sizin doya doya üniversiteyi yaşayabileceğiniz, güzel anılar biriktirebileceğiniz bir ortamı sunmak bizim boynumuzun borcu.”

En büyük projemiz şeffaf yönetim


İKLİM ELÇİSİ ÇAĞRISI

Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da iklim değişikliğine dikkat çekerek şu çağrıda bulundu: “Yeni dünyanın değerlerini geleneksel değerlerimizin ötesinde evrensel değerleri ortak kimlik ve eleştirel düşünce, birlikte çalışma, global bakış açısı ve sosyal beceriler oluşturuyor. Ankara’daki 1 milyon genç bu değerlerle barışık yaşıyor. Zeka, ahlak ve motivasyonu aynı anda harekete geçirdiğimiz zaman ne yaşarız? Ankara bu üç unsuru bir arada yaşayan kentimizdir. Çevreyi, doğayı önemseyen bir kent yönetimi var. Hepinizi iklim elçisi olmaya davet ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!