Ekiplerimiz görev başında

Güncelleme Tarihi:

Ekiplerimiz görev başında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 15:49

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara’nın olaylı bölgesi Çinçin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışması yürüten belediye ekiplerine ateş açılmasıyla ilgili, “Altındağ’ın genelinde olduğu gibi, Çinçin bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmalarımız yasal çerçeve doğrultusunda devam ediyor. Ekiplerimiz görevlerinin başındadır” dedi.

Haberin Devamı

Bölge sakinlerinin Altındağ Belediyesi’ne destek verdiğini vurgulayan Başkan Tiryaki yaptığı açıklamada özetle şunları kaydetti:

BÖLGE SAKİNLERİ BİZİMLE

Çinçin bölgesi başta uyuşturucu olmak üzere, suç örgütlerinin yoğun olarak yaşadığı ve faaliyetlerini sürdürdüğü bir bölge. Bölge sakinleri bize destek veriyor. Artık herkes daha modern hayat şartlarına kavuşmak istiyor. İlçe 50 bine yakın gecekonduyu kavgasız, gürültüsüz bir şekilde, kimseyi mağdur etmeden yıktık. Toplu konutları inşa ederek, hak sahiplerine teslim ettik. Bu kolay bir iş değil. Kolay olsaydı, çok önceden yapılırdı. Biz Altındağ’da on binlerce yıkım yaptık. Çünkü insanlar bize güvendi. Bu yıkımları insanlara zulmetmek için değil, Altındağ değişsin diye yaptığımızı biliyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!