EGO şoförü 150 köpeği besliyor

Güncelleme Tarihi:

EGO şoförü 150 köpeği besliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2022 15:38

Sokak köpeğiyle eğlenceli oyunu sosyal medyada büyük ilgi gören EGO şoförü Yasef Demir, topladığı atık yemeklerle 150 köpeğe bakıyor.

Haberin Devamı

15 yaşından beri köpekleri beslediğini ifade eden Demir, köpekleri beslemenin dışında hastalananları da veterinere götürerek tedavisini yaptırdığını söyledi. Mesai arkadaşlarının da kendisine yardımcı olduğunun altını çizen Demir, şunları aktardı: “Göreve giderken peşimden koşarlar, aracı tanıyorlar, ‘yemek geldi’ diyorlar. Devlet kurumlarından, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden, Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan, yurtlardan aldığımız yemekleri karıştırıyoruz, köpeklerimize veriyoruz. Her zaman kemik bulma şansımız olmuyor tabii ki diğer yemeklerle takviye ediyoruz. 100-150 köpeğimiz var, yavrusuyla büyüğüyle, hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Üç dört arkadaş besliyoruz.”

EGO şoförü 150 köpeği besliyor


GÜZEL TEPKİLER ALDIM

Beslediği sokak köpeklerinden biriyle oyun oynadığı anların videosunun sosyal medyada yer almasıyla ilgili Demir, “Çok güzel tepkiler aldım. Biz o gün personel servisine çıkacaktık. Köpeğimiz üstümüze atlayıp duruyordu, zaten alışkanlığı var. Biz de bir video çekelim dedik, tepkiler de güzel geldi” diye konuştu. 

BAKMADAN GEÇME!