Duyarlılığın sonucunu alıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Duyarlılığın sonucunu alıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2020 17:09

Ankara’da son bir haftada vaka artış hızının yavaşladığını açıklayan Ankara Valisi Vasip Şahin, “Gösterdiğimiz duyarlılık sahaya olumlu yansıyor” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Valisi Vasip Şahin, dün Kızılcahamam’da koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetime katıldı, vatandaşlara ve esnafa sosyal mesafe ile maske konusunda uyarılarda bulundu. Kentteki koronavirüs vakalarıyla ilgili konuşan Şahin, “Son bir haftada vaka artış hızımız yavaşladı. Ben bu duyarlılık için Ankaralılara teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığın sonuçlarını alıyoruz. Gösterdiğimiz duyarlılık, sahaya olumlu olarak yansıyor. Biraz daha fedakârlık yapacağız, biraz daha sabredeceğiz. Yaptığımız her şey kendimiz için. Bu topyekun mücadeleyi inşallah kazanacağız” dedi.

KARANTİNA İHLALCİLERİ YURDA GÖNDERİLİYOR

Ankara genelinde 7 bin 500 kişilik denetim ekibinin çalıştığını hatırlatan Vali Şahin, “Toplu bulunulan bütün alanlarda denetim yapıyoruz. Yine filyasyon ekiplerimiz var, 570 ekip ve yaklaşık 2 bin kişi görev yapıyor. Bir-iki haftadır izolasyona uymayanları yurtlara alıyoruz. Ankara’da bunun için tahsis ettiğimiz bir yurdumuz var. Orada sadece kural ihlal edenler değil şantiyede çalışıp da burada ikameti olmayan, temaslı ya da pozitif olan vatandaşlarımız da var. Bu yurtta şu anda 86 kişi oldu. Onların bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!