Duruay: şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Duruay: şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 11:12

Duruay: şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümünü milletçe idrak edecek olmanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını belirtirken, "Başta Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.
30 Ağustos Zaferi'nin, bir milletin en ağır şartlarda bile esaret altına alınamayacağının ispatı olduğunun altını çizen Başkan Duruay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu şanlı zaferle, Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı söz konusu olduğunda canını hiç düşünmeden seve seve vereceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla her aşaması dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!