Dolu dolu yaz tatili

Güncelleme Tarihi:

Dolu dolu  yaz tatili
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 16:10

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaşlı, engelli ve sosyal yardım alan vatandaşlara Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesislerinde yedi günlük tatil imkânı sağlıyor.

Haberin Devamı

Her şey dâhil ve ücretsiz olarak hizmet veren tatil kampları için kayıt başvuru işlemleri sürerken kafileler Akçakoca’ya doğru yola çıkmaya başladı. Ankaralılar beş ay süreyle daha Akçakoca’da tatil yapma imkânı bulacak. Özel otobüslerle kamplara giden vatandaşlar, birer haftalık sürelerle tatil yapıyor. Vatandaşlar eğitmenler ve uzmanlar eşliğinde yaz kamplarına katılarak, hem sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir yaz geçiriyor hem de tarihi ve turistik mekânları gezme şansı yakalıyor.

KALEYE RİNG DEVAM EDİYOR

Öte yandan ABB’nin Ankara Kalesi ve Ulus çevresinde tarihi merkezlere, elektrikli hibrit araçla yaptığı ücretsiz ring seferleri devam ediyor. Turistik amaçlı düzenlenen servis hizmeti pazartesi günleri hariç hafta içi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Şarj edilebilir hibrit araca, yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.

BAKMADAN GEÇME!