Dolandırıcı ilanlarına kalıcı çözüm gerekiyor

Güncelleme Tarihi:

Dolandırıcı ilanlarına kalıcı çözüm gerekiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2021 00:25

Hürriyet Ankara’nın ‘TUZAĞIN HEDEFİ ORTA DİREK’ haberinin ardından Necatibey ve Strazburg caddelerinde kredi tuzaklarının olduğu afişler temizlendi. Sezenler Sokak’ta tuzaklı ilanlara ek olarak yerlere atılan fuhuş kartları vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara’nın 23 Ekim’de yaptığı ‘TUZAĞIN HEDEFİ ORTA DİREK” haberinin ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çankaya’daki Necatibey ve Strazburg caddelerindeki dolandırıcıların astığı ‘kolay kredi’ ilanlarını elektrik direklerinden söktü.

Dolandırıcı ilanlarına kalıcı çözüm gerekiyor


Caddeki esnaf hem görüntü kirliliği hem de vatandaşların tuzağa düşmemesi için ilanların bir daha direklere asılmamasını talep etti.

Dolandırıcı ilanlarına kalıcı çözüm gerekiyor


Necatibey Caddesi’ndeki bir esnaf, “Belediye ekipleri temizlik yaparken elektrik direklerindeki kredi ilanlarını söktü. Ancak 3 yıldır her söküldüğünde bir akşam sonra yeniden asıyorlar. Özellikle yaşlı vatandaşlar buradaki ilanları durup okuyor. Tuzağa düşenler mutlaka olmuştur. Kalıcı bir çözüm gerek” dedi.

Dolandırıcı ilanlarına kalıcı çözüm gerekiyor


SEZENLER’DE SOKAKTA FUHUŞ KARTLARI DA YERDE

Sezenler Sokak’ta ise ilanların halen direklerde asılı olduğu görüldü. Sezenler Sokak’a yakın noktadaki taksi durağında çalışan bir taksici dolandırıcıların astığı afişlerdeki tuzağa kimsenin düşmemesi için kredi ilanındaki numarayı kazıdığını söyledi. Sezenler Sokak’ın Strazburg Caddesi ile kesiştiği noktada ise yerlere atılan fuhuş kartları yoldan geçenlerin tepkisini çekti.

Haberin Devamı

23 EKİM 2021
Hürriyet Ankara, kredi dolandırıcılarının astığı ilanlara dikkat çekmek ve kentlileri tuzağa karşı uyarmak için yaptığı haberlerinin sonuncusunu ‘TUZAĞIN HEDEFİ ORTA DİREK’ manşetiyle yayınlanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!