Doktor kafa travması geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Doktor kafa travması geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 10:17

Başkent’te bayılma şikâyeti üzerine olay yerine giden Öveçler 112 ekibi sorumlusu doktor Yusuf Bal, vakaya müdahale sırasında alkollü olduğu ileri sürülen hasta ve yakınları tarafından darp edildi.

Haberin Devamı

Kafa travması geçiren Bal, hastanede müşahede altına alındı.Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde 112 Acil ekibi sorumlusu olarak görev yapan doktor Yusuf Bal, bir vakaya müdahale sırasında alkollü olduğu ileri sürülen hasta ve yakınları tarafından darp edildi. Kafa travması geçiren Bal, ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim Araştırma Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Olay önceki gün meydana geldi. Öveçler 112 ekibi sorumlusu doktor Yusuf Bal saat 17.45’te bayılma şikayeti üzerine vakaya gittiğinde alkollü olduğu öğrenilen hasta ve yakınlarınca darp edildi. Olayın ardından İl Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanına yönelik darpla ilgili soruşturma başlattı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada konu hakkında gerekli hukuki işlemlerin takip edildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

KAMUOYUNU DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Açıklamada, “Son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu insanlık dışı davranışlar bizi derinden üzmüştür. Personelimize yönelik bu çirkin saldırıyı Ankara İl Sağlık Müdürlüğü olarak şiddetle kınıyoruz. Dr. Yusuf Bal´a yapılan bu saldırı sağlık sektöründe çalışan tüm emekçilere karşı yapılmıştır. Son günlerde sayısında Üzücü bir artış görülen sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve darp olaylarına karşı kamuoyunun tüm kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyoruz. İnsanlığa sağlık hizmeti vermekten başka bir amacı olmayan ve bu kutsal görevi en iyi şekilde icra etmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırıların sonlanmasını temenni ediyoruz” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!