Doğru işler planlıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Doğru işler planlıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 16:42

Sarı-lacivertli ekibin deneyimli teknik adamı, “Kendi hedeflerimiz içerisinde güçlü bir Ankaragücü kurmak için çalışıyoruz. Oynadığımız futbolla taraftarımızı mutlu etmek adına çaba harcıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig ekibi Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, “Şu an Süper Lig’deyiz. Amacımız Ankaragücü camiasını doğru temsil edecek bir kadro kurmak” diye konuştu.
Spor Toto 1. Lig’i geçen sezon şampiyon tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen Ankaragücü, sezon hazırlıklarına Bolu’daki kampla devam ediyor. Oyuncularıyla birlikte şampiyonluğu yaşayan ve Süper Lig’de de takımın başında olan Teknik Direktör Mustafa Dalcı, hak ettikleri yerin Süper Lig olduğunu ve doğru kadroyu kurmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ŞAMPİYONLUĞU HAK EDEN BİR A.GÜCÜ VARDI

Ankaragücü’nün geçen sezon şampiyonluk hedefi olan bir kadro kurduğunu söyleyen Dalcı, şöyle konuştu:
“Geçen sene Ankaragücü bulunduğu ligde şampiyonluğa oynaması gereken bir kadroyla mücadele etmesi gerekiyordu. Camia futbolda önemli yeri olan bir kulüp. Dolayısıyla hak ettiği yer Süper Lig. Bu doğrultuda kadro planlaması yaparak hedef belirlemiştik. Ligi domine eden, ligin sonuna kadar şampiyonluğu hak eden bir Ankaragücü vardı. Bu şampiyonluğun bana ve oyuncularıma nasip olmasından dolayı da gurur yaşıyoruz. Şu an Süper Lig’deyiz. Amacımız Ankaragücü camiasını doğru temsil edecek bir kadro kurmak” dedi.

4 OYUNCU DAHA ALIP TRANSFERİ KAPATACAĞIZ

“Kadromun yüzde 70’ini tamamladık. 4 oyuncu daha alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. İyi çalışıyoruz. Oyuncularımız yavaş yavaş toparlanıyor. Burada da doğru işler yapmak adına kadro planlaması içerisindeyiz. Bulunduğumuz ligde bizi doğru temsil edecek oyuncularla birlikte bazı hedefler koyduk. Şu an düşündüğümüz kadronun yüzde 70’ini tamamladık. 4-5 oyuncumuz da 3-4 gün içerisinde aramızda olacak. Lige bu şekilde çok doğru başlayacağımızı düşünüyorum. Sol bek Marlon da takıma katılacak. 7 oyuncu transfer ettik. 4 oyuncu daha alıp transferi kapatmayı düşünüyoruz. Burada tamamen aerobik çalışmalar ve yüklemelerle alakalı antrenman programı düzenledik. Erciyes’teki ikinci kampımız bizim için daha önemli. Burada daha çok hazırlık maçı oynayıp takımın gidişatına göre durum değerlendirmesi yapacağız.”

SÜPER LİG KULVARI GERÇEKTEN ÇOK ZORLU

“Süper Lig zor bir lig. Futbolumuzun bir numaralı vitrini kendi içerisinde her zaman zorlukları barındırıyor. Bunun bilincindeyiz. Ne olursa olsun bu ligde herkes herkesi yenebilir. Geçen sene çoğu takım yaşamış olduğu olumsuz durumlardan bana göre ciddi ders almıştır. Bu sene planlamayı daha doğru yapmak adına çalışmalar yapıyordur diye düşünüyorum. Çetin bir sezon olacak. Bu lige uygun daha doğru oyuncular alınacaktır. Biz de bu doğrultuda kendi hedeflerimiz içerisinde güçlü bir Ankaragücü kadrosu kurmaya çalışıyoruz. Seyri zevki vermek ve oynadığımız futbolla hedeflerimizi yakalamak adına çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde yapıyoruz.”
MKE Ankaragücü kulübü, 1 Temmuz doğum günü olan Teknik Direktörü Mustafa Dalcı için, kulüp resmi sitesinden kutlama mesajı yayınladı. Dalcı’nın fotoğrafının yer aldığı mesajda, ‘Mutlu yıllar Mustafa Dalcı’ ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ’NDE KONGRE HEYECANI

MKE Ankaragücü Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu, bugün toplanacak. Sarı-lacivertli ekibin 27 Haziran’daki ilk kongresi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti.
Genel kurul, saat 14.00’te Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.
Genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, 2021 yılı (Haziran-Aralık dönemi), 2022 yılı (Ocak-Mayıs dönemi) bilanço, gelir ve gider hesapları müzakere edilecek ve ibra için delegelerin onayına sunulacak.
Dernek tüzüğünün ilgili maddelerinde ihtiyaç duyulan değişiklikler görüşülecek ve yeni yasaya uygun olması açısından tüzük tadilatı yapılması için üyelerden onay alınacak ve kulüp organlarının seçimi gerçekleştirilecek.
Başkan Faruk Koca’nın yeni yönetime ekonomik olarak kulübe güç katacak isimleri alacağı öğrenildi.

 

Haberin Devamı

KAMP 7 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

Ankaragücü, yeni sezon çalışmalarını Bolu kampında sürdürüyor. Başkent ekibi, kamp çalışmalarını tempolu antrenmanlarla devam ettiriyor. Sarı-lacivertliler, 28 Haziran’da başladığı Bolu Kampını, 7 Temmuz’da tamamlayacak ve ikinci etap için Erciyes’e geçecek.
Bu arada sarı-lacivertli ekibin, Galatasaray’da yeni sezon kadro planlamasında teknik kadro tarafından düşünülmediği ileri sürülen Rumen futbolcu Olimpiu Morutan’ı kiralamak için devreye girdiği ileri sürüldü.

 

ERCİYES’TE 4’LÜ TURNUVA

Yeni sezon hazırlıklarının kam etabının belli bir dönemini Kayseri-Erciyes’te geçirecek olan MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, 4’lü turnuvada karşılaşacak.
Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde, 2 takımın yanı sıra, Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor’un da katılımı ile 15-25 Temmuz tarihleri arasında turnuva organize edilecek.
Turnuvanın açılış maçında; Kayserispor ile Gençlerbirliği karşılaşacak. Açılış müsabakası 15 Temmuz Çarşamba günü oynanacak. İkinci günde Kayserispor ile Ankaragücü karşılaşacak. Takımlar, 10 gün içinde birbirleri ile müsabaka yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!