Doğa dostu susuz araba temizleme

Güncelleme Tarihi:

Doğa dostu susuz araba temizleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 00:00

T-BEKS’in, hiç su tüketmeden araçları bulunduğu yerde temizlediğini belirten firma Genel Müdürü Semih Tufan, “Bu sistemle su tasarrufu yaparak doğaya katkıda bulunuyoruz ve bununla birlikte zamandan da tasarruf ediyoruz” dedi.

Tufan, hızla yayılan bayi ağıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. T-BEKS’in, 2008 yılında kurulan çevreci bir firma olduğunu belirten Tufan, şunları anlattı:

“Kurumsal bir çatı altında yer almak gerçekten firmalara büyük bir avantaj sağlıyor, Ülkemiz su fakiri ülkeler arasında. Bu sistemle su tasarrufu yaparak doğaya katkıda bulunuyoruz ve bununla birlikte zamandan da tasarruf ediyoruz. Önümüzdeki yıllar, nano teknolojik araç temizliği yılları olacak. Yerel yönetimlerin bu sektörün önünü açması ve su problemine çözüm yaratacak böyle bir projeye duyarlı şekilde destek vermesi gerekiyor. Yakın zaman önce İstanbul yapılanmasını oluşturmak üzere ülkenin önemli gruplarından biriyle ana bayilik sözleşmesi imzaladık. Çok yakında İstanbul’da bir düzineye yakın hizmet noktası açacağız. Bununla beraber Ankara’daki mevcut 12 hizmet noktasının sayısını ise arttırmaya devam ediyoruz. Yatırımcıların, işin çevreci yönünün önemini kavrayacak bir altyapıya sahip, doğa dostu kişiler olmaları, işe sadece ticari açıyla bakmamaları gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!