Diyaloğa açığız

Güncelleme Tarihi:

Diyaloğa açığız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 16:34

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Mustafa Tuna’nın tüm kente yönelik ‘ortak akıl’ çağrısını, yıllardır Büyükşehir’le yıldızı barışmayan meslek odalarına sordum. İşte mesajlar:

Haberin Devamı

Diyaloğa açığız
ORTAK AKIL KENT YARARINA

“Yeni başkanın ortak akıl vurgusunu önemsiyoruz. Ankaralıların temiz hava soluması, musluklarından ucuz temiz su içmesi, toplu taşımanın ve yeşil alan miktarının gelişmesi hepimizin elinde ve bunu iletişim kurarak hep beraber başarabiliriz.” (Baran Bozoğlu)

 

Diyaloğa açığız
SÜRECİ İZLEYECEĞİZ

“Gökçek, temsil ettiği siyasal yapılanmanın yereldeki simge temsilcisi idi. Onun kendi şahsına özel, çatışmacı kimliğinde birisi daha gelmez herhalde. Şimdilik bir randevu talebimiz yok. Ancak bu olmayacağı anlamına da gelmez. Süreci izleyeceğiz.” (Tezcan Karakuş Candan)

 

 

Haberin Devamı

Diyaloğa açığız
DAVET GELİRSE GİDERİZ

“Oda olarak seçim sonrası bir ziyaret geleneğimiz yok ancak, yeni Başkan’dan bir davet geldiği takdirde elbette ki gideriz dertlerimizi anlatırız. Şu ana kadar Ankara’da yürüyen 650’ye yakın davamız var. Hazırladığımız görüş ve raporlar var.” (Emre Sevim)

 

Diyaloğa açığız
PAYLAŞMAYA HAZIRIZ

“Fikirlerimiz her zaman kamu yararına. Demeçler umut verici ancak, sürece bakmak lazım. Gökçek de ‘meslek odalarının fikirlerini alacağız’ demişti. Ancak, bize bir davet gelirse biz her zaman kent adına yönelik fikirlerimizi paylaşmaya hazırız.” (Selim Tulumtaş)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!