Devrettiğim tacın yenisini getireceğim

Güncelleme Tarihi:

Devrettiğim tacın yenisini getireceğim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2010 00:00

Ankara’nın güzel kızları İstanbul’da bile aranıyor. Akdeniz 2009 Güzellik Yarışması’nda 487 aday arasından ilk 20’ye girerek taç alan Dilan Özgün Ankara Hürriyet’in sorularını cevaplandırdı. Genç güzel “Bu ay devrettiğim kraliçelik tacımın yerine yenisini getireceğim” dedi.

Haberin Devamı

SON yıllarda Ankara kızları güzellikleri ve asillikleri ile katıldıkları yarışmalara damga vurmaya başladılar.  Best Model of Turkey 2009’da Ankara’yı temsil eden Elit Çam, 2 ödül ile geri dönmüştü. Ardından Miss Model of Turkey finaline en yoğun katılım yapan ajans Ankara’dan çıktı ve Joker Ajans 4 mankeni ile yarışmadaydı. Antalya’da yapılan dünya Miss Turizm güzellik yarışmasında ise Özge Acı, dünya güzellerinin arasından aldığı tacı Ankara’ya getirdi. Tüm güzellerin ortak yanları ise geçen yıl Ankara’da ilk defa yapılmış olan Ankara Kızları Güzellik Yarışması
2009’da yer almış olmaları. Son 1 yıl içerisinde  Ankaralı mankenler İstanbul defilelerinde bile aranır oldular. Bunlardan sonuncusu ise bu ayın başlarında Maslak Kasr’ında Muammer Ketenci defilesinde podyuma çıkan Özge Acı oldu.
Ankara’yı temsil edecek
Akdeniz 2009 Güzellik Yarışması’nda da taç bir başka Ankara kızının,  Dilan Özgün’ün oldu.Güzellik kraliçesi Dilan Özgün, 487 aday arasından ilk 20’ye kalmayı başararak, bu sene yapılacak olan  Best Model Of Turkey 2010 yarışmasında Ankara’yı temsil etme hakkını kazandı. Dilan Özgün, Ankara Hürriyet’in sorularını yanıtladı:
? Sizi tanıyabilir miyiz?
- 20 yaşındayım. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi üçüncü sınıf öğrencisiyim. Ankaralıyım ve babamın mesleğinden dolayı sahneye kendimi çok yakın buluyorum. Bir senedir profesyonel anlamda modellik yapıyorum.

Haberin Devamı

Modellik hayatıma deneyimli başladım

? Modellİk kariyeriniz nasıl başladı?
- Her genç kızın hayalidir güzellik yarışmaları. Çocukluğumdan beri benim de hayalimdi güzellik yarışmasına katılmak. Geçen sene Antalya’da gerçekleşen Akdeniz güzellik yarışmasına katılarak Akdeniz Kraliçesi oldum. Modellik hayatına tescilli ve deneyimli olarak başladım. Çok ünlü modacılarla ve mankenlerle beraber podyumu paylaşarak kendimi geliştirdim. Ankara’da gerçekleşen Ankara Kızları güzellik yarışmasında jüri  üyesi olarak ve organizasyonda yürüyüş eğitimi vererek ismimi daha da duyurdum. Ankara Kızları güzellik yarışmasını bu sene yine hep beraber Joker Ajans ailesi olarak gerçekleştireceğiz. Ankara kızlarının güzelliğini taçlarla pekiştirmeye devam edeceğiz. Bu ay devrettiğim kraliçelik tacımın yerine yenisini getireceğim.

Haberin Devamı

Beklediğimden daha fazla destek aldım

? Best Model Of Turkey yarı final kampınız nasıl geçti?
- Yarı final 3 günlük kısa bir kampla sonlandı. İstanbul Kumburgaz’da 90 modelle birlikte bu heyecanı paylaştık. Yarı final eğlenceli ve başarılı geçti benim için. Kamp dönemine yabancı değilim, geçen sene de 15 gün kamp döneminde bulunduğum için artık çok daha eğlenceli gelmeye başladı. Final döneminde de umarım bu düşüncelerim devam eder.
? Çevrenizden de destek alıyor musunuz mesleğinizle ilgili olarak?
- Kesinlikle beklediğimden daha fazla destek aldım. Zaten annem babam ve ablam benim hayatımın en önemli insanları ailem dışında kimseyi dinlemiyorum bu konuda. Tabi olumlu ya da olumsuz tepkileri değerlendirmeye alıyorum ama son noktayı ailemle beraber koyuyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!