Dev pankarta Gökçek molası

Güncelleme Tarihi:

Dev pankarta Gökçek molası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2012 00:00

Pursaklar Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in park açılışı yapmak üzere ilçeye gelmesine saatlar kala Esenboğa Protokol Yolu üzerindeki “Pursaklar Belediyesi Sosyal Tesisleri yakında hizmetinizdedir” yazılı dev pankartı apar topar kaldırttı. Pankart dün yeniden asıldı.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, Sacit Safi Parkı’nın açılışını yapmak üzere önceki gün gittiği Pursaklar’da ilginç bir olay yaşandı.
Pursaklar Belediyesi, Esenboğa Protokol Yolu üzerinde çalışmalarına devam ettiği, “Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri ve Parkı”nın yola bakan tarafına, “Pursaklar Belediyesi Sosyal Tesisleri yakında hizmetinizdedir” yazılı pankart asmıştı.

Apar topar kaldırıldı

Ancak dev pankart, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in ilçe ziyaretine birkaç saat kala Pursaklar Belediyesi Acil Onarım Bakım Ekibi tarafından apor topar kaldırıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapımı gerçekleştirilen 12 bin metrekarelik Sacit Safi Parkı’nın açılışına Başkan Gökçek’in yanı sıra Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, eski Bakanlardan Fehim Adak, bürokratlar ile vatandaşlar katıldı. 19 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Ankara’da kişi başına 2,08 metrekare yeşil alan düştüğünü hatırlatan Gökçek, “Bu miktar bugün, 18.3 metrekareye çıkmış durumda. Ankara’nın nüfusunun iki katına çıktığını düşünecek olursak, bu nüfus sabit kalsaydı kişi başına düşen yeşil alan miktarı 36 metrekare olacaktı. Bu çok ciddi anlamda yeşillendirme faaliyetinin bir belgesidir” dedi.

Haberin Devamı

Park yapmayı Gökçek’ten öğrendik

PURSARLAR’da, “Pankarta Gökçek molası” veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Sacit Safi Parkı’nın açılışında yaptığı konuşmasında, Gökçek’in ilçeye yaptırdığı parklardan birini daha hizmete açmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Biz, yeşile sahip çıkmayı, parklar yapmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’ten öğrendik. Bu yeşillikler, bu çevre bizlere emanet. Bu yüzden de çevremize bakmalı ve çevremize ihanet etmemeliyiz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!