Dev adamlar Başkente geliyor

Güncelleme Tarihi:

Dev adamlar Başkente geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 16:39

Basketbol Erkek Milli Takımı, Dünya Kupası eleme grubu son maçlarını Ankara’da oynayacak. Çin’de yapılacak büyük organizasyona katılmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, 28 Haziran’da Ukrayna, 1 Temmuz’da İsveç ile kritik müsabakalarda karşı karşıya gelecek. 

Haberin Devamı

12 Dev Adam, 2019 FIBA Dünya Basketbol Kupası elemeleri kapsamında, 28 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde, Ankara’da iki kritik maça çıkacak. Grupta ikinci sırada bulunan ay-yıldızlılar, Ankara Spor Salonu’ndaki maçları kazanıp, finallerin biletini cebine koymayı hedefliyor.
Milli takım, grupta daha önce oynadığı maçlarda; Letonya’yı içerde 85-73, Ukrayna’yı da dışarıda 67-60 yendi. Milliler, üst üste iki deplasman müsabakasında ise önce İsveç’e 59-58 ardından da Letonya’ya 79-70 kaybetti. Grupta 4. maçlar sonunda Ukrayna lider durumda bulunuyor. Milli takım ise ikinci sırada.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Dünya Kupası’na katılmayı hedefleyen A Milli Erkek Takımı, 28 Haziran Perşembe günü Ukrayna, 1 Temmuz Pazar günü de İsveç ile karşılaşacak.
İki karşılaşma da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Perşembe günü Ukrayna maçı, saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşmanın biletleri, Mobilet’ten 15 TL’den başlayan ücretlerle satışa sunuldu.
Pazar günkü İsveç müsabakası ise saat 18:00’de başlayacak ve o karşılaşmanın biletleri de yine 15 TL’den başlayan rakamlarla Mobilet’ten satışa çıktı.

Haberin Devamı

VİZE ALIP GİTTİLER

12 Dev Adam, 2001’de ülkemizde yapılan Avrupa Basketbol Şampiyonası ile 2010’da ev sahipliğini üstlendiğimiz Dünya Basketbol Şampiyonası grup eleme maçlarını Ankara’da oynamış, başkent seyircisinin desteği ile rakiplerini yenerek, finale kadar yürümüştü. Kadın Basketbol Takımı da 2012 Londra Olimpiyat oyunları vizesini, Ankara’daki maçlar sonunda elde etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!