Destek defilesi

Güncelleme Tarihi:

Destek defilesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 15:19

Şiddet gören kadınlara destek olmak amacıyla düzenlenen defilede, modacı Hafize Ayık’ın 2016 İlkbahar/Yaz tasarımları mankenler eşliğinde podyuma çıktı.

Haberin Devamı

Ankara Rotary Kulübü, İngiltere’nin Ankara Büyükelçiliği’nin ev sahipliğinde, şiddet gören kadınlara destek amacıyla defile düzenledi. İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, eşi Maggie Moore ve Ankara Rotary Kulübü Başkanı Fulya Erden’in ev sahipliğini yaptığı etkinliğe çok sayıda seçkin davetli katıldı. Büyükelçilik rezidansında gerçekleştirilen defilede Maggie Moore, rehber köpeği Yıldız ile konukları karşılayarak, Türkçe olarak, “Ben ve rehber köpeğim Yıldız hanım hepinize İngiliz Büyükelçilik konutuna hoş geldiniz diyoruz” dedi.

KANAYAN YARA

Fulya Erden de, kadınların eğitiminin önemine değinerek, “Bir ülkenin kadınları eğitimli değilse o ülke ileri gidemez. Eğitimin yanısıra toplumun kanayan bir yarası var. Şiddet gören kadınlar. Bu soruna karşı mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

MODA ÇİÇEK AÇTI

Konuşmaların ardından modacı Hafize Ayık’ın 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonları görücüye çıktı. 50 parçadan oluşan koleksiyonu mankenlerin yanı sıra Filiz Dağ Yılmaz, Tuğçe Suna, Aydan Özdoğan gibi cemiyet hayatından isimler sundu. Hafize Ayık, yeni koleksiyonda bahar renklerinin ön planda olduğunu belirterek, “Baharla birlikte modada da çiçekler açtı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!