Demir gibi başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Demir gibi başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2016 14:54

Başantrenör Hakan Demir, önemli bir galibiyet aldıklarını ve takımın kapasitesini gördüklerini söyledi. Takıma yeni katılan isimlerden biri olan 35 yaşındaki Marcus Haislip ise attığı 28 sayı ile maça damga vurdu.

Haberin Devamı

Basketbol Erkekler Ligi ile mücadele ettiği Avrupa Kupası’ndaki farklı grafiği ile dikkati çeken Türk Telekom, 14. hafta maçında elde ettiği sonuçla yeni yıla müthiş bir giriş yaptı. Avrupa Kupası son 32 turuna kalan mavi-beyazlılar, bu kulvarda şu ana kadar oynadığı 7 maçı da kazanırken, Ligde geride kalan 12 haftada sadece 2 galibiyet almıştı. Ligde bir maçı eksik olan mavi-beyazlılar, Ankara’ya lider gelen Galatasaray Odebank’ı, yeni antrenörü Hakan Demir ile çıktığı ilk müsabakada 91-85 yenerek, moral buldu. Daha önce Türkiye’de, Ülkerspor (2006) ve Anadolu Efes (2008) ile Eskişehir Basket (2015) takımlarında forma giyen ve kısa bir süre önce Türk Telekom’a transfer olan 35 yaşındaki Marcus Haislip, 28 sayısı ile maça damga vurdu.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Haberin Devamı

Türk Telekom’un Başantrenörü Hakan Demir, Galatasaray Odeabank karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtip, “Öncelikle kendimiz için iyi bir başlangıç oldu. Bu maçta takımımızın kapasitesini de gördük. Bu sadece bir başlangıç. Bu galibiyetin değerli olması için bundan sonra da aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bu nedenle de çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

BİR KEZ YENİK DURUMA DÜŞTÜLER

Güçlü rakibi karşısında, oyunu baştan sona önde götüren ve bir ara farkı 15 sayıya kadar çıkaran Türk Telekom, son 5 dakika içinde bir kez yenik duruma düştü. İlk çeyreği 21-20, devreyi 45-33 önde geçen mavi-beyazlılar, üçüncü çeyrek sonunda da 67-58’lik üstünlük sağladı. Türk Telekom’da Haislip’in 28 sayısına, Evren Büker 8, Woodside 9, Jenkins 14, Buckner de 10 sayı ile katkı verdi.
Başkent temsilcisi ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda Banvit ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!