Demetevler Muhtarından Yaşar’a jest

Güncelleme Tarihi:

Demetevler Muhtarından Yaşar’a jest
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 11:47

Demetevler Muhtarından Yaşar’a jest

Haberin Devamı

 ANKARA, (DHA)- DEMETEVLER Mahallesi Muhtarı Önder Özçelik eşi ve çocuklarıyla birlikte, Yenimahalle’de başarılarla dolu 7 yılı geride bırakan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. 7’inci yıl pastasıyla Başkan Yaşar’a jest yapan Özçelik “Yenimahalle sizinle gurur duyuyor” dedi.

YENİMAHALLE 7 YILDA HİZMETE DOYDU

Kendisi de Demetevler’de ikamet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle muhtarının nazik jesti karşısında oldukça duygulandı. Özçelik ve ailesine teşekkür eden Yaşar “ Ben bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ediyorum. Benim sevdam Yenimahalle sevdası. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Yapabildiklerimiz ortada. Çocuğu da, genci de, yaşlısı da, kadını da, erkeği de, engellisi de tüm fertleriyle mutlu bir ilçe en büyük isteğimiz. Biz çok büyük bir aile olduk. Hizmetlerimiz yalnızca Ankara’da değil Türkiye’de örnek gösterilir oldu. Daha yapacağımız çok iş var. İnşallah el ele Yenimahalle’ye kalıcı yatırımlarla faydalı olmaya devam edeceğim” dedi.

YAŞAR YENİMAHALLE'NİN ŞANSI

Siz Yenimahalle’nin en büyük şansısınız diye Başkan Yaşar’ı kutlayan Demetevler Mahallesi Muhtarı Önder Özçelik “İnşallah daha çok 7 seneleri hep birlikte görürüz. Yenimahalle halkı sizinle gurur duyuyor. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!