Dayakçı sevgiliden ilginç savunma

Güncelleme Tarihi:

Dayakçı sevgiliden ilginç savunma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 01:10

Kız arkadaşını dövüp, cep telefonuna kaydettirdiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan Hasan Kütük, hakim karşısındaki ilk savunmasında, “‘Ben seni aldatmadan duramam’ dedi. Erkeklik gururuma yediremedim, tokat attım” dedi.

Haberin Devamı

Keçiören’deki bir parkta, kendisini aldattığı iddiasıyla kız arkadaşını ve beraberindeki ablasını dövüp, cep telefonuna kaydettirdiği görüntüleri de sosyal medyada paylaşan Hasan Kütük’ün (19) yargılanmasına başlandı.
Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanık Hasan Kütük ile taraf avukatları katıldı.
Kütük, savanmasında, kız arkadaşıyla sosyal medyada tanıştığını, bir süre sonra da görüşmeye başladıklarını belirterek, “Kız arkadaşım R.A.'nın beni aldattığını öğrendim, ayrıldık. Bir süre sonra parkta buluştuk. 'Ben seni aldatmadan duramam' dedi. Erkeklik gururuma yediremedim, tokat attım. Kızları zorla alıkoymadım. Yanımda bulunan arkadaşım da cep telefonuyla olayı kaydetmiş, internette yayınlamış. Hakaretler gelmeye başladıktan sonra haberim oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı

HATIRLAMIYORUM, ALKOLLÜYDÜM

Kütük, müşteki avukatının, “Parktaki arkadaşlarını oraya kendisi mi çağırmış, bizi kameraya çekin diye bir beyanı var mı?” sorusuna “Hatırlamıyorum, alkollüydüm” şeklinde cevap verdi. Sanık Hasan Kütük’ün avukatı, müvekkilinin kimseyi zorla alıkoymadığını savunarak, sanığın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını talep etti. Mahkeme, bir sonraki duruşmaya Kütük’ün olay yerindeki arkadaşlarının da getirilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!