Dartta heyecan yükseliyor

Güncelleme Tarihi:

Dartta heyecan yükseliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2013 00:00

Türkiye Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Ankara’da yapılırken, 340 sporcu dereceye girebilmek için yarıştı.

Haberin Devamı

Türkiye Dart Şampiyonası 3. Ayak Turnuvası, Ankara TÜGEV Dart Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya, bayanlardan yüz, erkeklerde 240 olmak üzere toplam 340 sporcu katıldı. KKTC’den turnuva için gelen sporcular elde ettikleri derecelerle ön plana çıktı.
3. Ayak Turnuvası’nda ilk gün gençler yarıştı. Erkeklerde sıralama, Furkan Gültekin, Hanefi Çelebi ve Furkan Ceylan - Mertcan Türkyılmaz şeklinde olurken, kızlarda İl Deniz Biçer, Hasibe Çil ve Selen Boşdurmaz - Dilara Kayıkçı, kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Büyükler turnuvasında, erkeklerde Engin Kayaoğlu, Arman Uğur ve Eser Tekin-Cemal Gingi dereceye girdi. Kadınlarda, sıralama Seda Uzunca, Ebru Ayaröz ve Dilara Kayıkçı-Rabia Dolgun şeklinde gerçekleşti.
2. gün yapılan turnuvada büyük erkekler müsabakası nefes kesti. KKTC’li sporcu Cemal Gingi, Arman Uğur ile girdiği yarışmayı, kazanıp birinciliği elde etti. Emre Toros ve Sadık Özdemli ise üçüncülüğü paylaştı. Büyük Kadınlarda Reyhan Gökçe birinci, Eda Erdem Kemoğlu ikinci, Gamze Erarslan ve Çağla Pınar Utkutuğ ise üçüncü oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!