Damat yeşil sahadan gelin podyumlardan

Güncelleme Tarihi:

Damat yeşil sahadan gelin podyumlardan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2007 00:00

Kayseri Erciyesspor’lu futbolcu Özgür Bayer ile podyumların aranılan mankeni Ezgi Tuna, görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler.

TÜRK futbolunun deneyimli isimlerinden Kayseri Erciyes Spor’un başarılı futbolcusu Özgür Bayer ve ünlü manken Ezgi Tuna, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Bilkent Otel’de yapılan düğüne çok sayıda futbolcu ve manken katıldı. Genç çifte bu mutlu günlerinde meslektaşları şahitlik etti. Genç çiftin bir yıl önce arkadaşlarının doğum günü partisinde tanıştıkları öğrenildi.

ÜNLÜ DAVETLİLER

Mankenlikte olduğu kadar oyunculuktaki başarısıyla da adından sıkça söz ettiren Nesrin İşçi ve Trabzonspor’un golcü oyuncusu Ersen Martin, çiçeği burnunda çifte şahitlik etti. Vestel Manisa Spor Teknik Direktörü Giray Bulak, Çaykur Rize Spor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve çok sayıda futbolcu düğüne katıldı. Gelin manken olunca düğünde de güzeller geçidi yaşandı. Ünlü mankenler Burcu Erkoç, Aleksandra Fomina, Eliza Hoppe, Ayşim Özdemir ve Elifnağme programının güzel sunucusu Fatoş Kabasakal bu mutlu gününde yakın arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Davullu zurnalı düğün

Nİkah töreninden önce beş kişilik davul ekibi gösteri yaptı. Davul gösterisinin ardından salondakiler gelin ve damadı beklerken,damat Özgür Bayer tek başına salona gelerek davul eşliğinde zeybek oynadı. Oyunuyla salondakileri hayran bırakan Bayer, diz çökerek Ezgi Tuna’nın salona gelmesini bekledi. Gelinin salona gelmesiyle salonda büyük bir alkış koptu. Bu gösterinin ardından çift masadaki yerlerini aldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğünün ardından çift balayı için Phuket Adaları’nın yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!