Çubuklu sporcular engellilere destek oldu

Güncelleme Tarihi:

Çubuklu sporcular engellilere destek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 14:51

Çubuklu sporcular engellilere destek oldu

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK (Ankara), (DHA) - ÇUBUK Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Dünya Engelliler Haftası nedeniyle topladıkları mavi kapaklarla 2 adet tekerlekli sandalye alarak engellilere destek oldu.
‘HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTEDİK’
Çubuk İbrahim Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda yapılan törende konuşan Antrenör Ahmet Koçyiğit, “Sporcularımız ve aileleri ile birlikte 2 adet tekerli sandalye ve en az iki tane daha tekerlekli sandalye alınacak kadar bir kamyonet dolusu yaklaşık 700 kilo civarında mavi kapak topladık. Ramazan öncesi ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hediye ettik. Onları yalnız bırakmayarak, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.
‘FARKINDALIK OLUŞTURDULAR’
Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Erhan Çiçek ise, “Dernek olarak yaptıkları bu örnek davranışları için Judo Antrenörü Ahmet Koçyiğit, öğrenci ve ailelerine sonsuz teşekkürler. Gönüllü dostlarımız derneğimiz için mavi kapak toplamış, bu sayede farkındalık oluşturarak gönlümüzü fethettiler” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!