Çubuklu El Bab gazisi Erdoğan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Çubuklu El Bab gazisi Erdoğana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 12:46

Çubuklu El Bab gazisi Erdoğan'a ziyaret

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Çubuk Terör Mağdurları Derneği, El Bab Gazisi Recep Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Özgür Suriye Ordusu'na verdiği destekle Suriye'de DEAŞ'a karşı yapılan operasyonlarda geçtiğimiz günlerde El Bab'ın DEAŞ'tan alınması için yapılan operasyonlarda, bombalı araçlarla yapılan saldırıda 16 askerimiz şehit olurken, 33 askerimiz de yaralanmıştı. Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, gazi asker Recep Erdoğan ile ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Avan, ülkemize karşı topyekün bir saldırı başlatıldığını belirtirken, "Yaralı askerler arasında Çubuk İlçesi Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Çankırı Şabanözü Gümerdiğin nüfusuna kayıtlı rahmetli Ömer Erdoğan'ın oğlu Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan, Kayseri Komando Tugayı'nda görevliyken Suriye'de El Bab'ın DEAŞ'tan alınması içi geçici olarak gitmişti. Suriye'de El Bab'ın DEAŞ'tan alınması için operasyonlarda yaralan Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan'ın ilk tedavisi Gaziantep'te yapıldıktan sonra tedavisi evinde devam etmektedir. Gazimiz sol bacağından ve sağ kulağından ameliyat olacaktır. Gazimizin hayati tehlikesi yoktur, sağlık durumu iyidir. Gazimiz Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan aynı zamanda Mardin Nusaybin, Diyarbakır Sur'da bölücü terör örgütü PKK'ya karşı yapılan operasyonlara da katılmıştır. Gazimize ve şuan yaralı olan tüm asker ve polislerimize acil şifalar diliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Gazi Recep ve annesi Nuriser Erdoğan da zor günlerinde yalnız bırakılmadıklarını belirterek, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretin anısına, Gazisi Piyade Uzman Çavuş Recep Erdoğan'a dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!