Çöp kamyonundan öldüren manevra

Güncelleme Tarihi:

Çöp kamyonundan öldüren manevra
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2013 01:18

Sincan Yenikent’te yaşanan kaza Kurban Bayramı’nın sevincine gölge düşürdü. Ekmek almak için gittiği marketten evine dönen 6 yaşındaki Yunus Atılkan, kendisini farketmeyen bir çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Sincan Mustafa Kemal Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde yaşanan trafik kazası Kurban Bayramı’nın tadını kaçırdı.
Yenikent’teki Papatya Sokak’ta gerçekleşen kazada, ekmek almak için gittiği marketten evine dönen 6 yaşındaki Yunus Atılkan’a kendisini farketmeyen Sincan Belediyesi’ne ait bir çöp kamyonu çarptı. Evine yaklaşık 15 metre kala çöp kamyonunun altında kalan Yunus, kaldırıldığı Sincan Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

EZDİĞİNİ FARKETMEDİ

Çöp kamyonu sürücüsü 32 yaşındaki H.C., polis ekipleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı. Görgü tanıkları, çöp kamyonunun Papatya Sokak’taki çıkmaz sokağa dönüş yaparken küçük çocuğu ezdiğini söyleyerek, şöyle konuştu: “Sokağa dönerken çocuğu farketmemişti. Yunus’u ezdikten sonra yaklaşık 20 metre sonra durdu. Çöp kamyonu şöförü araçtan indikten sonra çocuğa çarptığını farketti. Ama iş işten geçmişti.”

Haberin Devamı

MAHALLEDE KALDIRIM YOK

Çevre sakinleri, mahallede kaldırım olmadığını ve vatandaşların araçların arasında yürümek zorunda kaldığını dile getirerek, tepkilerini şu sözlerle dile getirdi: “Bayram gününü bir aileye zehir ettiler. Bundan sonra ne yapsalar faydası yok, ölen geri gelmeyecek. Her gün yüzlerce çocuk okula gidip geliyor ancak insana değer vermiyorlar. Mahallemizde kaldırım bile yok, araçlar hız yapıyor. Başkalarına da zarar gelmeden önlem alsınlar.”

EKMEK VE GOFRETİ KALDI

Kazanın ardından minik Yunus’un hayatını kaybettiği yerde, marketten dönerken aldığı ekmek görenlerin yüreğini burktu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!