Çocukların rehberi bilim ve akıl

Güncelleme Tarihi:

Çocukların rehberi bilim ve akıl
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 15:49

Çankaya Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlediği Çocuk Bilim Şenliği’ne, ilçenin farklı semtlerinden 300’ü aşkın çocuk, aileleriyle birlikte katıldı.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi ve ODTÜ’nün de destek verdiği etkinlikler kapsamında kurulan çadırlarda deneyler yapan çocuklar, çizdikleri resimleri de ağaçlara asarak sergilediler.
Çocuk Bilim Şenliği’ne katılan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çocukların gelişimi için geliştirdikleri projelerin önemine değinerek, şunları söyledi:

Çocukların rehberi bilim ve akıl


PİKNİK DE YAPTILAR

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın çok iyi yetişmesini istiyoruz. Bu nedenle çocuklarımızla ilgili projeler geliştiriyor, yaz okulları açıyor, bilim şenlikleri yapıyor, kreşlerimizin sayısını hızla artırıyoruz. Biz çocuklarımızın bilimin ve aklın rehberliğinde yetişmesini istiyoruz. Eğer kandırılmak istemiyorsanız, aldatılmak istemiyorsanız bilimin ve aklın rehberliğinden asla ayrılmayacaksınız, önderiniz Mustafa Kemal Atatürk olacak.”
Çadırlarda geçirilen deney zamanları dışında müzik dinleyip dans eden çocuklar, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nın dört bir köşesinde piknik yaptı, doyasıya eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!