İyilik Meşalesi

Güncelleme Tarihi:

İyilik Meşalesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2022 12:55

Türk Eğitim Derneği’nin (TED) gelenekselleşen yılbaşı alışveriş şenliği ‘Meşale Çarşısı’, 16-17 Aralık 2022 tarihlerinde kapılarını açıyor. Etkinlik ile başarılı ancak maddi durumu yeterli olmayan 100 çocuğa burs sağlanacak.

Haberin Devamı

Geleneksel olarak düzenlenen Meşale Çarşısı ile bu yıl da öğrencilerin eğitim hayatına destek olunacak. 16-17 Aralık’ta Divan Ankara Otel’de gerçekleşecek etkinlikte TED, birçok markanın ve ünlü tasarımcının ürünlerini meraklılarıyla buluşturacak. Ödüllü çekilişler ve sürpriz etkinliklerle dikkat çekecek olan Meşale Çarşısı’nın davetlileri arasında ünlü isimler de yer alacak.

İyilik Meşalesi

ÇOCUKLARI SEVİNDİRİN

TED gönüllü komitelerinden Sosyal Hizmetler Komitesi tarafından yürütülen etkinlikten elde edilecek bağışlar, maddi olanaksızlıklar nedeniyle eğitime erişimi kısıtlı çocuklara umut olacak. Komitenin bu yılki hedefi 100 çocuğa burs sağlamak. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, hedeflerinin dokunulmadık çocuk bırakmamak olduğuna dikkat çekerek, yıllardır süregelen bu etkinlikten sağlanan her bir kurşun çocukların nitelikli eğitimine harcandığını söyledi. Pehlivanoğlu, Ankaralı vatandaşlara hem evinizi hem sevdiklerinizi hem de okumaya hevesli çocukları sevindirin diyerek çağrıda bulundu. Etkinliğe katılmak isteyenler biletlerini Biletix’ten ya da etkinlik mekânının giriş kapılarından temin edebilecek. 

BAKMADAN GEÇME!