Hürriyet Ankara, yapılan onca uyarıya ve alınan birçok önleme rağmen Ankara Kalesi’nin surlarında yaşanan büyük tehlikeye hafta sonu bir kez daha tanıklık etti.
Korkuluklardan atlayanların yaşadıkları tehlikeye dikkat çeken duyarlı vatandaşlar ise önlemlerin daha da arttırılması gerektiğini belirterek, “Kurallara uymayanlar, çocuklara da kötü örnek oluyor. Orada insanları görünce benim çocuğum da çıkmak istiyor. Uyarılar gerekli etkiyi yaratmıyorsa sabit güvenlik noktaları oluşturulmalı” diyor.
Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Çocuklara kötü örnek hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 28 Haziran 2022 tarihinde saat 15 57’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Çocuklara kötü örnek haberi güncellenecektir.