Çocuklara açılan Karagöz’ün bahçesi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara açılan Karagöz’ün bahçesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2022 14:31

Tek perdelik çocuk oyunu ‘Karagöz’ün Bahçesi’ni ücretsiz olarak çocuklarla buluşturan Altındağ Belediyesi, kültür sanat faaliyetlerinin daha kolay ulaşılabilir olmasını hedefliyor.

Haberin Devamı

 Altındağ Belediyesi, çocukları Karagöz ve Hacivat ile bir araya getiriyor. Tek perde çocuk oyunu ‘Karagöz’ün Bahçesi’, her cumartesi saat 12.00’de, Yıldıztepe Mahallesi Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak Altındağlı çocuklarla buluşuyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Çocuklarımız kültür, sanat ve tiyatroyla büyümeli. Okulda aldıkları eğitim, bu tarz etkinliklerle desteklenirse çocuklarımız için daha iyi olur. Altındağlı çocukların sosyal hayata daha fazla karıştığını, gençlerin sanatla iç içe olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Balcı, Altındağlı vatandaşlar için sanatın, sinemanın, tiyatronun artık ulaşılması zor faaliyetler olmadığının da altını çizdi.

SANATLA BULUŞAN GENÇLER

Başkan Balcı, “Bu etkinlikle çocuklarımızı sanat faaliyetleriyle tanıştırmayı, sanatla daha da yakınlaştırmayı amaçlıyoruz. Hayatında ilk defa tiyatroya giden, tiyatroyu izledikten sonra çok etkilenip tiyatro faaliyetlerine ya da tiyatro kulüplerine katılan öğrenciler oluyor. Bir tane bile gencimizi sanatla yakınlaştırırsak ne mutlu bize” diye konuştu. Balcı ayrıca sunulan tüm bu imkanların ücretsiz olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Çocuklara açılan Karagöz’ün bahçesi

BAKMADAN GEÇME!