Çocuklar için örüyorlar

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için örüyorlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2023 13:10

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi eğitmenleri ve kursiyerleri, depremzede çocuklar için kukla bebek, peluş oyuncak ve toka örüyor. Hazırlanacak ürünler deprem bölgesindeki çocuklara ulaştırılacak.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş merkezli depremin 11 ili etkilemesinden sonra her alanda başlayan seferberlikte çocuklar unutulmuyor... Pursaklar Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarını Tebessüm Çarşısı’nda karşılarken, Hanım Evleri’nde çocukların yüzlerini güldürebilmek için kukla bebek, peluş oyuncak ve toka örülüyor.

Çocuklar için örüyorlar

YÜZLERİ GÜLSÜN DİYE

Pursaklar halkının depremin ilk gününden itibaren depremzedelere yardım için çalıştığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Hanım Evleri’mizde eğitim gören kursiyerlerimiz her zaman olduğu gibi asrın depreminde de bütün imkânları seferber ederek depremzede çocuklarımızın yüzlerini güldürmek adına kukla bebek, peluş oyuncak gibi birçok oyuncağı örmek için emek sarf ediyor. Bizler de kadınların binbir emekle, kendi elleriyle ördükleri bu güzel ürünleri çocuklarımıza en kısa süre içerisinde ulaştıracağız” dedi.

BAKMADAN GEÇME!