Çocuk dostu oteller konuklarını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuk dostu oteller konuklarını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 00:00

Yaklaşan yaz ayları öncesinde, çocuklarıyla tatil planı yapan aileler için oda seçenekleri, yeme-içme alternatifleri ve çeşitli aktiviteler sunan “Çocuk Dostu Oteller”, misafirlerini bekliyor.

YILIN yorgunluğunu atmak ve huzurlu bir tatil yapmak isteyen ailelerin tercih edebileceği “Çocuk Dostu” oteller, misafir memnuniyeti ölçüm anketlerinde, çocuklu ailelerin yaptığı değerlendirmeler, bağımsız denetim kuruluşlarının denetimleriyle tesiste çocuk aktivitelerine yönelik yapılan yatırımlar ve çocuk güvenliği dikkate alınarak belirleniyor.
Otellerde, küçük boyutlarda tasarlanmış özel havuzlar, kaydıraklı ve aquaparklı geniş alanlar, bebek bakıcılığı, her yaş grubu için mini kulüpler, lunaparklar, bebek ve çocuk büfeleri, özel menüler, gün içinde ikramlar, animasyon gösterileri, uyuma odaları ve tüm gün süren eğlence aktiviteleri gibi hizmetler sunuluyor.
Etstur Kalite Güvence ve Müşteri İlişkileri Müdürü Ayşıl Arıcı, bu yıl Etstur olarak bazı değerlendirmeler sonucu “Çocuk Dostu” otelleri belirlediklerini, sonuçları ailelerin en uygun tesisi seçebilmeleri için “Etstur.com” ve “Otelpuan.com” sitelerinde dikkate sunduklarını söyledi.

Diğer otellerden farkı

Arıcı, “Çocuk Dostu” otelleri diğer otellerden farklılaştıran özellikleri ve etkinlikleri ise şöyle sıraladı:

“Otellerde ebeveyn odasından bir kapıyla çocuk odasına çabuk geçiş imkanı veren aile odaları, çocuklar için küçük boyutlarda tasarlanmış özel havuzlar, kaydıraklı ve aquaparklı geniş alanlar, bebek bakıcılığı hizmeti, her yaş grubuna ayrı ayrı hizmet veren mini kulüpler var. Ayrıca lunaparklar, özel yemek alternatifleri, bebek ve çocuk büfeleri, çocuklara özel menüler, gün içinde özel ikramlar (dondurma, mısır vs), çocuklar için yapılan özel animasyon gösterileri, uyuma odaları, yüz boyama, elişleri, tişört boyama, mini voleybol, boccia ve bowling gibi tüm gün süren eğlence aktiviteleri sunuluyor. Bu otellerde, her bireyin kendi yaşıtlarıyla beraber eğlenebilmesini ve neşeli vakit geçirebilmesini amaçlayan pek çok seçenek var.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!