Çıkışı yaptık devamı gelecek

Güncelleme Tarihi:

Çıkışı yaptık devamı gelecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2022 22:53

Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın “Bu ekibin daha iyi yerlerde olması gerekiyor” açıklamasının ardından, Başkan Faruk Koca, takıma güvendiğini belirtip, “İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Taraftarımız bize inansın, daha iyi olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Atakaş Hatayspor’u 4-1 yenerek, sezondaki şu ana kadar en farklı galibiyetini alan MKE Ankaragücü’nde, gözler yarın oynanacak Kasımpaşa maçını çevrildi. Sezonda ilk kez iki maç üst üste puan kazanan sarı-lacivertlilerde motivasyon yükselirken, hem teknik kadro hem de yönetim kanadı, takımın çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyor.

Çıkışı yaptık devamı gelecek

Başkent ekibinin Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, puan anlamında daha iyi noktada olmaları gerektiğinin altını çizip, “Geriye takılmadan ancak gerekli dersleri de alıp, geleceğe bakarak daha iyisini yapmaya yönelik çalışacağız. Maçlar ve puanlar kaybettik ancak motivasyonumuzu hep yukarıda tuttuk, oyuncularımız üzerinde oluşan kazanma baskısını, olumluya çevirmek için çaba harcadık. Bu takımın sıralamada daha iyi yerlere çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

SONUÇTAN ÇOK TAKIMIN BÜTÜNLÜĞÜ ÖNEMLİ

Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, Atakaş Hatayspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtip “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı” diye konuştu.
Koca, Ankaragücü’nün mevcut kadrosuyla bulunduğu yeri hak etmediğini ileri sürüp, şunları söyledi: “Ankaragücü sıralamada durduğu yeri hak etmiyor. Ankaragücü bu kadrosuyla daha iyi yerlerde olmalıydı. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Hatayspor maçında sonuçtan ziyade, takım bütünlüğü, takım oyunu bizim çok daha önemliydi. Camiamız ve taraftarımız bize inansın. İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Daha iyi yerlerde olacağız. Bir çıkış başlattık bunun devamı gelecek.”

FARKLI GALİBİYETİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Atakaş Hatayspor karşısındaki iyi oyun ve alınan farklı sonucun mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, şöyle konuştu: “Giresunspor deplasmanının ardından Atakaş Hatayspor maçı bizim açımızdan önemli bir maçtı. İç sahada, taraftarlarımızın da desteğiyle mutlak kazanmamız gerekiyordu. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız, taraftarlarımıza seyir zevki yüksek, coşkulu ve güzel bir maç izletti. Sonuç itibarıyla net bir skor ve etkili bir futbolla 3 puanın sahibi olduk. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Her hafta oyunumuzun, mücadelemizin, isteğimizin ve coşkumuzun üzerine ekleyerek ilerleyecek bir Ankaragücü izleyeceğiz. Hedef olarak belirlediğimiz üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımız, Eryaman Stadı’nda takıma çok büyük bir destek veriyor ve önemli bir motivasyon sağlıyor. Yarın, Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacağız. Taraftarlarımızın bu maça da ilgisi oldukça yüksek. İlk günden deplasman tribünü biletlerini büyük ölçüde bitirdiler. Kasımpaşa deplasmanından da iyi bir skorla ayrılıp, kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz.”

Haberin Devamı

Çıkışı yaptık devamı gelecek

EMEKTAR CİMİLLİ JESE’NİN OMUZLARINDA

Ankaragücü’ne sezon başında İspanyol Kulübü Las Palmas’tan gelen yıldız oyuncu Jese Rodriques, her fırsatta taraftara ve kente olan bağlılığını dile getirirken, 4-1 kazanılan Atakaş Hatayspor maçı sonrasında soyunma odasındaki tavrı ile de göz doldurdu. Maç bitiminde tüm oyuncular soyunma odasında farklı galibiyeti kutlarken, Jese, Ankaragücü’nün emektar ve efsane malzemecisi Musa Cimilli’yi omuzlarına alıp, sevince ayrı bir coşku kattı. Jese’nin bu hareketine takım arkadaşları da alkışlarla karşılık verdi.

EMRE DÖNÜYOR 3 OYUNCU YOK

Ankaragücü’nde, yarın oynanacak Kasımpaşa maçında sakatlığı süren oyuncular, Xavier, Eren ve Macheda forma giyemeyecek.Giresunspor maçındaki eylemi nedeniyle bir maç ceza alan ve Atakaş Hatayspor maçında görev alamayan Emre Kılınç, takıma dönecek.Sarı-lacivertli ekipte, Brezilyalı sol bek Marlon Xavier, lateral dış menisküs ameliyatı olacak. Tecrübeli oyuncunun tahmini sahalara dönüş süresi 4-6 hafta olarak öngörülüyor. Antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası yapılan tetkiklerde sol kası yaralandığı tespit edilen Federico Macheda’nın tahmini sahalara dönüş süresinin 2-3 haftayı bulacağı belirtildi. Sağ dizinden yaralanan Eren Derdiyok’un tahmini sahalara dönüş süresinin ise 10 günu bulacağı ifade edildi
Kulüpten yapılan açıklamada; Marlon Xavier, Federico Macheda ve Eren Derdiyok’un tedavilerinin sağlık ekibi gözetiminde devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Çıkışı yaptık devamı gelecek

TEK YÜREK FİLMİNİN TANITIMI YAYINLANDI

MKE Ankaragücü’nün, İmalatı Harbiye Dönemi’nden başlayan hikayesini konu alan “Tek Yürek Ankaragücü-İmalatı Harbiye Ruhuyla” filminin tanıtım videosu yayımlandı. Yönetmenliğini Serdar Çetinkaya’nın yaptığı filmin çekimleri, Ekim ayının başında, Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın seti ziyaretiyle başlamıştı. Filmin 2 dakikalık tanıtım videosunu sarı-lacivertli kulüp de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Turgay Tanülkü, Sitare Akbaş ve İnanç Konukçu’nun başrollerini paylaştığı filmin Aralık ayında vizyona girmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!