CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'nde 7'nci gün (5) 

Güncelleme Tarihi:

CHPnin Adalet Yürüyüşünde 7nci gün (5)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 19:56

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'nde 7'nci gün (5) 

Haberin Devamı

'ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NÜN  7. GÜNÜ SONA ERDİ

Enver ALAS-Can EROK / ANKARA, (DHA) - 'ADALET Yürüyüşü'nün 7'nci günü İstanbul'a 300 kilometre kala Gerede'ye bağlı Sipahiler Mevkii'nde sona erdi. Bugün 19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirecek. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği 'Adalet Yürüyüşü'nün 7'nci gününün sonunda 130 kilometre geride kaldı. Güne Meşeler Yaylası'ndan başlayan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki gönüllülerin yürüyüşü Gerede'ye bağlı Sipahiler Mevkii'nde tamamlandı. Grup, bugün 19 kilometre yol kat etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün son bölümü sağanak yağmur altında gerçekleşti.  Kılıçdaroğlu'na Yazar, şair ve araştırmacı Sunay Akın, belgesel yapımcısı Nebil Özgentürk, sunucu Metin Uca gibi isimler eşlik etti. 

KAMP ALANINDA HALAY
Kafile kamp alanına saat 17.30 sıralarında ulaştı. Kılıçdaroğlu, istirahat için karavanına geçerken, partililer ve gönüllüler davul, zurna eşliğinde kamp alanında halay çekerek eğlendi. Milletvekilleri de halkaya girerek hala çekti.  Saatler 18.00'i gösterdiğinde de milletvekilleri ve partililer iki dakikalık "durarak adaleti düşünme" eylemini gerçekleştirdi. Öte yandan saat 19.00 sıralarında kampın bulunduğu yerin karşısında yer alan Ankara - Gerede D -750 karayolu üzerinde  bir olay yaşandı. Otomobilini kampın karşısındaki yolun ortasında durduran bir kişi aracın içinden inip kamp alanına doğru tepki gösterdi. Araç sürücüsü daha sonra aracına binerek yoluna devam etti. Adalet Yürüyüşü, yarın 08.30'dan itibaren yeniden başlayacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!