Charlie Chaplin’den salsa şov

Güncelleme Tarihi:

Charlie Chaplin’den salsa şov
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2012 00:00

Internations Ankara, Murphys’de kostüm partisi düzenledi. Charlie Chaplin’den iskelet adama ve daha birçok farklı karaktere bürünen katılımcılar renkli görüntüler oluşturdu.

Haberin Devamı

DÜünya genelinde 180 ülkede faaliyet gösteren ve amacı o ülkedeki yabancıları birbirleriyle ve yerel halkla kaynaştırmak olan Internations Topluluğu, geçtiğimiz günlerde renkli bir partiye imza attı. Hilton Otel bünyesindeki Murphys’de düzenlenen partiye çok sayıda yabancı misyon görevlisinin de aralarında bulunduğu davetliler katıldı. Partiye katılan konuklar, birbirinden ilginç kıyafetlere büründü. Charlie Chaplin, iskelet adam, kovboy, peri kız gibi kostümler giyen katılımcılar renkli görüntüler oluşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise yapılan oylama ile partinin en iyi kostümü seçildi.

Cadılar Bayramı

Partiyi topluluğun Ankara temsilcisi Tuğçe Akçay organize etti. Akçay, Internations’ın sosyal bir topluluk olduğunu belirterek, bir yıldır Ankara’da çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Akçay, geleneksel olarak buluşma partileri düzenlediklerini ve bu partiyi de Cadılar Bayramı nedeniyle kostüm partisi olarak organize ettiklerini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!