Ceza yememek için taksinin bagajında yolculuk yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ceza yememek için taksinin bagajında yolculuk yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2021 00:45

Ankara’da polis ekiplerince koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde bir kişi ceza yememek için taksinin bagajında yolculuk yaparken yakalandı.

Haberin Devamı

Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptıkları sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili denetimlerde, Ziya Gökalp Caddesi’nde Beytullah D.’nin kullandığı taksiyi durdurmak istedi. ‘Dur’ ihtarına uymayan taksi, yaklaşık 10 metre ileride kontrol noktasında durduruldu. Beytullah D., uygulama noktasını fark etmediği için durmadığını belirtirken polis ekipleri aracın açtıkları bagajında bir kişinin olduğunu gördü.

Ceza yememek için taksinin bagajında yolculuk yaptı


ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

Ceza yememek için taksinin bagajında yolculuk yaparken yakalanan Şenol G. Hüseyingazi Mahallesi’nde arkadaşı ile alkol aldığını ve bir süre sonra buradan taksiye binerek Hoşdere Caddesi’ndeki babasının yanına gitmek istediğini, sokağa çıkma kısıtlamasında ceza yememek için aracın bagajına bindiğini söylediği. Taksi şoförü Beytullah D. ise Şenol G.’nin kendisini 5-10 lira fazla veririm diyerek ikna ettiğini söyledi. Hırsızlık, yaralama, görevli memura hakaret, kapkaç, uyuşturucu ticareti yapmaktan çok sayıda suç kaydı bulunan Şenol G. hakkında adli işlem başlatıldı. ‘Dur' ikazına uymamaktan, emniyet kemeri takmamaktan dolayı ceza uygulanan taksi şoförünün ehliyetine el konuldu, aracı otoparka çekildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!