Cepten çıkan akıllı kareler

Güncelleme Tarihi:

Cepten çıkan akıllı kareler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 00:00

Haberin Devamı

GEÇEN yıl dünya ile aynı anda Ankara’da gerçekleştirilen iPhoneography sergilerine bir yenisi daha ekleniyor. 48 farklı gözün akıllı telefon ekranından düyaya bakışını yansıtacak yeni sergi, 30 Eylül’de Başkentlilerle buluşacak. 2011 yılında gerçekleştirdiği iki etkinliğin ardından yeni sergi hazırlıklarına başlayan iPhoneographyTR, “İkibuçuk” isimli sergisini 30 Eylül Pazar günü, saat 15.30’da Tepe Prime Burger House’da açacak.
Ceplerdeki akıllı telefonlar ile çekilen ve aynı cihazlar üzerindeki uygulamalar aracılığıyla işlenen fotoğraflar, “İkibuçuk” sergisinde bir araya gelecek. Eserleri ile sergiye katılan 48 farklı göz, iPhone ekranından dünyaya bakışlarını yansıtacak. 2011 yılında dünya kentleri ile birlikte ilk iPhoneography sergilerinin açıldığı Ankara, en geniş katılımlı yeni sergi ile fotoğraf severleri yeniden buluşturacak. Bir önceki açılışında yüzlerce Ankaralı fotoğraf severi bir araya getiren etkinliğin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Sergi, 14 Ekim tarihine dek, iki hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı

48 bakış açısı

Sergide iPhone kareleri ile yer alacak isimleri ise şöyle:
Ahmet Elbir, Arya Böler, Atakan Tın, Atıl Tokcan, Bahar Özdek, Banu Yamak, Burçin Dedeoğlu, Can Özbek, Cansu Özbek, Cem Aydın, Ceren Osmanağaoğlu, Dirim Ceseroğlu, Ebru Çakmak, Ece Ataberk, Emek Işıkçı, Emine Köran, Esra İnciler, Evrim Gül, Faik Ahmet Üçok, Gökhan Sezginer, Gökhan Koray Seğmenoğlu, Gülriz Çınar, Hilal Özdek, İpek Auf, Kumsal Germen, Melih Özbek, Melike Mert, Meral Çatak, Metehan Törer, Nil Bero, Okan Murat Erdem, Özge Aydın, Özlem Akyıldırım, Özlem Geyik, Pınar Kavak, Rauf Kenan Arun, Sabiha Solakoğlu, Serap Güneri, Serkan Serttaş, Tuba Korhan, Tuğçe Anıl, Ufuk Ergun, Yağmur Dolkun, Yeşim Kiriş, Yusufcan Köksal, Zeynep Gürsel, Zeynep Karapars, Zeynep Yeniaras.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!