Çayyolu Platformu 108 siteyle toplandı

Güncelleme Tarihi:

Çayyolu Platformu 108 siteyle toplandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2006 00:00

Başkent’in en etkin sivil toplum örgütlenmeleri arasında yer alan Çayyolu Platformu, bir ilke daha imza attı. Platform, bölgenin geleceğini bölgede bulunan 108 sitenin yöneticisi ile konuştu. Çayyolu Platformu ayrıca, bugün bölgede bulunan Atatürk Ormanı’na kurulan baz istasyon için bin toplantı düzenleyecek.

Çayyolu Platformu Danışma Kurulu’nun önerisiyle, Site Yöneticileri Koordinasyon Komisyonu Koru Sinemalarında gerçekleştirilen bir toplantı sonucu kurularak çalışmalarına başladı. 108 site yöneticisinin bizzat gelip katıldığı toplantıda, bölgenin sorunları ele alındı.

UMUTSUZ OLMAYIN

Eski Diyanet İşleri Başkanı ve Devlet Bakanı Lütfi Doğan bir konuşma yaparak çalışmalarından dolayı ÇAP yöneticilerini kutladı. Doğan, "Biz zaten fiilen ilçe gibi yaşıyoruz. Kral olmadan önce kral gibi olmalıyız. Sakın ilçe olma isteğimizden vazgeçmeyin, sakın umutsuzluğa kapılmayın, buraya gelen milletvekillerine Çayyolu’nu gezdirseydiniz bence onları ikna edebilirdiniz ." dedi.

"BAZ(LAMA)" TOPLANTISI

Çayyolu Platformu bugün de, Ali Rıza Bey Ormanı’na dikilen baz istasyonunun ardından, Konutkent-2’nin arka tarafındaki Atatürk Ormanı’na 22 Aralık’ta hava karardıktan sonra temeli atılan yeni baz istasyonunu protesto için bir basın toplantısı düzenleyecek. Çayyolu Platformu Engin Uç, "Bugün Ali Rıza Bey Ormanı’ndaki basın toplantısında ne kadar kalabalık olursak o kadar ses getirebiliriz. Yoksa bundan sonra dikmeyi planladıkları baz istayonları karşısında artık ne sesimiz çıkar ne de soluğumuz. Bugün saat 14:00’te eşinizle, çocuğunuzla, büyükleriniz ve torunlarınızla bütün kentileri Ali Rıza Bey Ormanı’ndaki basın toplantımıza bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!